Chystané chuťovky od Motu

Nakladatelství Mot zveřejnilo na svém webu ediční plán plný titulů, jejichž identita je ovšem z větší části skryta pod tajuplnými názvy. Pokud vás zajímá, co na nás Mot v příštích měsících připravuje, čtěte dále.

mot.gif

Padoucnice 6
Toto není žádné tajemství. Závěrečný díl fenomenální Padoucnice vyjde na KomiksFest, kam by měl dorazit i její autor David B.

padoucnice6.jpg

ŠŠ nebo Pšt
(pracovní název, v angl. jako Sshhhh!)
Povídková kniha vynikajícího norského minimalisty Jasona. Vtipné i hořké zároveň, každopádně geniální. Vyjde v půlce listopadu.

sshhhh.jpg

Modré pilulky
Příběh mladého může, který se vyrovnává s faktem, že jeho přítelkyně má AIDS. Komiks Frederika Peeterse se stal velkým inspiračním zdrojem tvorby Craiga Thompsona. Vyjde v březnu 2008.

pilules_bleues.jpg

Číslo
(pracovní název, v angl. The Number 73304-23-4153-6-96-8)
Nové dílo temného škrábala Thomase Otta, tentokrát se dokonce jedná o první autorův grafický román! Co se stane, když najde člen vězeňské služby při úklidu cely po popraveném vězni malý papírek se záhadným číslem 73304-23-4153-6-96-8? Díky tomuto číslo se mu v jeho doposud prázdném životě znenadání dostane velkého štěstí, získá ženu svých snů a v kasinu vyhraje velkou sumu peněz. Jenže to vše jednoho rána zmizí… Vyjde v dubnu 2008.

number.jpg

2 komentáře u „Chystané chuťovky od Motu“

Komentáře nejsou povoleny.