Třetí Voleman již na dosah ruky

Třetí Voleman by měl být dnes propuštěn z tiskárny na svobodu a ještě do Vánoc by měl obsadit pražské speciálky. Distribuce po zbytku světa začne až v půlce ledna, tak vám zatím jako malou pozornost přinášíme ukázky.

Voleman #3

Voleman #3 Voleman #3

Voleman #3 Voleman #3

10 komentářů u „Třetí Voleman již na dosah ruky“

  1. To je nádhera… Podle ukázek to vypadá na pořádnej úlet a obálka je prostě skvělá, zatím nejpromakanější. Akorád nechápu, proč autor změnil styl nápisu na titulce?!

  2. To sice souhlasím, ale pokud tento třetí díl má být poslední, pak tu změnu nechápu.

  3. Neutrino: E,e. To je nějaká podivná mystifikace, že budou jen 3 díly. Pokud vím, Jiří má rozplánováno až někam do šestky. Pozitivní zpráva je, že teď už se nemusí zdržovat Deníkem, takže Voleman 4 prý na sebe nedá dlouho čekat.

    A ten napis je teda betelnej. Retro frčí jako kráva… ;-)

  4. vašek: Já jsem slyšel obě verze a postupem času jsem nějak spíš uvěřil té kratší. Pokud to máš ověřené (jako že asi máš), je to super.
    A to mi pak ta změna obálky vadit nebude.

  5. Já mám ten pocit, že budou jen 3 díly…jakože původní plán byl 6, ale nakonec budou jen 3

  6. Hele na komiksfestu mi Jiří tvrdil, že prej vyjdou díly 3 a 4 hned po sobě. V sále ale bylo moc nahuleno, tak jsem ho přes ten kouř možná špatně slyšel…

  7. Z toho, co je na stránkách koreastudio.cz to vypadá, že autor zamýšlí dílů 6. Věřme mu :)

  8. Zdravim Vas. Ctyrka urcite bude, uz na ni delam. Mela by serii uzavrit, dalsi pokracovani ale nevylucuju, uvidi se.j.

Komentáře nejsou povoleny.