KomiksFEST! a Nikkarin na AniFestu a CRWECONu

Jako čtyři předchozí ročníky, i letošní mezinárodní festival animovaných filmů AniFest bude hostit komiksové progamy z produkce SEQENCE o.s. Na prezentaci multimediálního komiksového festivalu KomiksFEST! jste zváni na sobotu 2. května od 16:30 do Třeboně, na komiksové workshopy pro děti a studenty v rámci Školiček animace pak na čtvrtek 7. 5. po celý den v Teplicích.
Dvě čerstvé publikace, vznikající ve spolupráci SEQENCE a nakladatelství Labyrint, pak představíme na fanouškovském setkání CRWECON v sobotu 30. 5. od 13:00 v pražském klubu Cross. První z nich bude čtvrté číslo KomiksFEST! revue, věnované nezávislému americkému komiksu a Robertu Crumbovi, druhou pak první svazek edice Labyrint komiks, úvodní díl trilogie 130: Odysea debutujího Michala Menšíka – Nikkarina. Na všechny akce jste srdečně zváni!

Nikkarin - 130: Odysea

4 komentáře u „KomiksFEST! a Nikkarin na AniFestu a CRWECONu“

  1. Na Nikkarina se těším moc! Alesypoň se seznámíme s Moebiem jinak, když to nejde normálně:-) Zvláštní, jak je jeho styl napodobitelnej, ale Nikkarin je vyjímečně moebiovskej se vším všudy.

  2. Taky se těším. Obálka je podle mého názoru vydařená hodně, uvidíme, co skrývá vnitřek.

  3. hmm neviem ci to je az taka super vec ze niekdo napodobuje moebia :)

  4. těšit se můžete na 95 stran postapokalyptického světa plného záhad, snů, ale také akce…a koneckonců i špetky humoru.

Komentáře nejsou povoleny.