Soutěžíme o Prince z Persie

Princ z Persie

Herní týden zakončíme stylově malou hrou. Ve spolupráci s nakladataletsvím Argo a distribuční společností Playman jsme připravili soutěž o hry a komiksy Princ z Persie:

1. cena: komiks Princ z Persie + PC hra Princ z Persie: Písky času
2. cena: komiks Princ z Persie
3. cena: komiks Princ z Persie
4. cena: PC hra Princ z Persie: Písky času
5. cena: PC hra Princ z Persie: Písky času

Nechceme po vás nic složitého. Stačí, abyste nám klidně jednou větou napsali, jakou počítačovou hru a proč byste zadaptovali do komiksu. (Příklad odpovědi splňující pravidla: Dooma, páč je to maso, já rád maso, a v komiksu by to bylo ještě větší maso.) Vyhraje pět odpovědí, které se nám budou nejvíc líbit.

Příspěvky posílejte na emailovou adresu komiksarium@gmail.com do pátku 19. února, abychom o víkendu mohli vybrat vítěze. Do předmětu zprávy uveďte „Soutěž“. Tak tfuj, tfuj.

Aktualizace 5. 3. 2010: Tak dlouho jsme debatovali o tom, kdo by si zasloužil vyhrát, až jsme se k výsledkům málem nedostali. Ale dočkali jste se. Někdo naléhal, jiný ze sebe odpovědi chrlil… Každopádně již kontaktované výherce uvádíme níže a gratulujeme!
1. Zbyněk Novotný
2. Ján Koóš
3. Michal Löffler
4. Rosta Viktorin
5. Horaczhlinska

9 komentářů u „Soutěžíme o Prince z Persie“

  1. Myslím že hra STALKER by jako komiks byla výtečná. Ale ono jich je víc s dobrým námětem nebo příběhem – Metal gear solid, Max Payne. Teď v poslední době mě maximálně zaujal Zaklínač.

  2. Rawen: Obávám se, že všichni kromě toho STALKERa už jako komiks zpracovaný byly :-) (i když všelijak)

  3. Já napsala Stalkera hned první den pánové… A nejen jeho.

  4. zveřejníte doufám i vítežné příspěvky v plném rozsahu.

Komentáře nejsou povoleny.