Filmové bubliny: Soudce Dredd nastolí pořádek, Hrdinové se ho nedožijí

Judge Dredd, Tim Bradstreet

Dnešní Filmové bubliny si helmu nesundají, musíte se tedy nechat překvapit, co mají pod plexisklem. Ale Stallone to není.

Green Lantern
Psali jsme, že Ryan Reynolds bude nosit kombinézu, která se v zelenou uniformu promění až v počítačích. Šedivé montérky můžete vidět zde, tenhle sloní muž kdysi býval Peterem Sarsgaardem. Ve filmu bude hrát Hectora Hammonda, kterému se nafoukne hlava, aby se do ní vešly telepatické schopnosti.

Hrdinové
Seriálová sezóna vrcholí a to znamená i likvidaci slabších kusů s nízkou sledovaností. Stopku dostali třeba Hrdinové, čtvrtá řada je poslední.

Human Target
Seriál podle DCčkovské série bude mít minimálně dalších 13 epizod, které už si stanice Fox objednala.

Iron Man 2
Deset dní v kinech stačilo Iron Manovi na to, aby se zaplatil. Celosvětově zatím vydělal přes 450 milionů dolarů a Marvel by neměl mít důvod úspěšnou sérii zastavovat nebo měnit plány s týmovkou Avengers.

Jonah Hex
Várka nových plakátů. Brolin, Malkovich, Megan a Fassbender.

Judge Dredd
Vznikne nová 3D adaptace, na kterou dohlédne i autor předlohy John Wagner. Scénář Alexe Garlanda (Pláž, Sunshine, 28 dní poté) natočí Pete Travis (Úhel pohledu). Nový Soudce Dredd bude mít rozpočet 45 milionů dolarů. V Cannes prý film propaguje obrázek od Tima Bradstreeta (na titulce), podobně by mohl vypadat první plakát.

Muži v černém 3D
Premiéra bude 25. května 2012.

No Ordinary Family
ABC jde do superhrdinského seriálu. Manželství Jima a Stephanie ztratilo po šestnácti letech jiskru, ideální vztah nemají ani s dvěma dětmi. Snaživý táta naplánuje dovolenou, na které se mají upevnit rodinné vztahy, ale jejich letadlo spadne do Amazonky. Nejen, že celá rodina přežije, ale všichni najednou mají nadlidské schopnosti. A Ztracení Úžasňákovi můžou začít. V hlavních rolí se objeví hodně zajímavá dvojice ve složení Michael Chiklis (Thing z Fantastické čtyřky, The Shield) a Julie Benzová (Dexter).

X-Men: First Class
Do scénáristického týmu se přidala Jane Goldmanová. Napsala s Vaughnem adaptaci Kick-Ass.