Českou televizi zasáhnou Meteory českého komiksu

Natáčení dokuemtnu Meteory českého komiksu

V sobotu v deset večer odvysílá ČT 2 dokument Meteory českého komiksu, který portrétuje Toy Box, Jiřího Gruse, Nikkarina, Dana Černého a Vojtěcha Maška s Džianem Babanem. O den dříve bude Nikkarin hostem pořadu Před půlnocí. Oba televizní zářezy komiksových autorů budou také v archivu vysílání, odkud si je můžete pustit, kdy se vám zlíbí.

Web televize uvádí dokument Jana Motala následovnou anotací:

Netradiční dokument, který vizuálně přitažlivou formou, odkazující na blízkost filmové a komiksové řeči, nahlíží do života a tvorby několika mladých komiksových autorů „Generace nula“, kteří bez vidiny hmotného nebo mediálního úspěchu, jdou svou „komiksovou“ cestou životem.

4 komentáře u „Českou televizi zasáhnou Meteory českého komiksu“

  1. Tak jsem to dnes zhlédla v kině Atlas a naložila množství připomínek nebohému autorovi a doporučuji shlédnout, příjemně strávená hodinka času… A snad i trochu díky mně budou výsledné komiksy "Místo komiksu" někdy vystaveny… že by Jihlava?

  2. Protože nějaká filmová přehlídka… předpokládám dokumentů :) O tom se zmiňoval producent, že tam by se to nabízelo. Já třeba časem zkusím domluvit Prahu. Je to pět krátkých komiksů, takže…

  3. Tak ten páteční pořad se přesunuje na jindy….prej místo něj bude…cosi…o politice nebo co….vysílat se to bude, až se v pondělí domluví, kdy.

Komentáře nejsou povoleny.