Crew chce podpořit prodeje rozsáhlými ukázkami

Slabým kusům – a v prvním případě kůstkům – od nakladatelství Crew mají pomoct uceléné ukázky, které budou ve formátu PDF pravidelně dostupné na adrese http://www.crew.cz/ukazky.php všem registrovaným čtenářům.

S Kůstkem v češtině to zatím vypadá bledě. Další díl je sice naplánovaný na listopad, ale roku 2011. Mdlé prodeje snad propleskne jedna kompletní kapitola z úvodního svazku Útěk z Kůstkova. Vybraná je chytře, nepochází ze začátku knihy a zazní v ní epické podtóny, s nimiž Smith v prvních dílech šetří.

Další ukázky zpropagují buď tituly, které si zatím mnoho čtenářů nenašlo, nebo důležité novinky. Po Kůstkovi budou následovat druzí Živí mrtví, Výprava za ptákem času a Soudce Dredd.

6 komentářů u „Crew chce podpořit prodeje rozsáhlými ukázkami“

  1. Ukázky nejsou vybírané ze „slabých“ kusů, ale měly by být ze všeho (na co tedy dostaneme povolení).  Takže už se chystají Živí mrtví a tak dále. Plus datum vydání Kůstka je čistě předběžné, doufáme, že bude dřív… Michael Bronec se už pustil do překladu a sliboval, že teď, když už má vymyšlená jména a stanovený styl, by mu to mohlo jít rychleji. Čili je možné, že to bude do prázdnin.

  2. Barva by byla super. Je problém vydat třeba 300 výtisků na zkoušku barevně? třeba by se po nich zaprášilo.

  3. …A zbytek by se už vydával v barvě, protože by to bylo tak super, že by kůstka chtěli úplně všichni. A nakonec by přišel i barevný dotisk první části.
    Růžovébrýlenosící flipflop

  4. Flipflop: Kdyby se vydalo 300 kusů na zkoušku v barvě, tak by stál jeden kus více než tisícovku… možná i dvě. Výroba barevného komiksu je mnohem dražší než černobílého a aby se uhradily náklady, musí se ho vydat a prodat mnohem víc.

Komentáře nejsou povoleny.