Kompletní Bone v barvě nebude jen obyčejný omnibus. Vyjde i ve verzi „boží“

Ke dvacátému výročí svého soužití s Kůstky si Jeff Smith nadělí jednosvazkové vydání celé série v barvě. Na to padne spousta stromů, a proto padesátiletý autor (narozeniny slaví 27. února) rovnou uklidnil všechny ekology. Ve spolupráci s organizací American Forests vysadí jeden stromek za každý prodaný kus.

Nakladatelství Cartoon Books připravuje celkem tři verze. Nádhera na obrázku je Bone 20th Anniversary Full Color One Volume Collector’s Box Set. Do rudé krabice s mírami 30×30 cm a magnetickou uzávěrkou se kromě špalku se 1344 stranami vejdou cínové sošky bratranců Kůstků, mince z 22karátového zlata, faksimile prvního čísla z roku 1991, brožura s obálkami sešitů i souborných vydání, šestasedmdesátiminutový dokument The Cartoonist: Jeff Smith, BONE, and the Changing Face of Comics a číslovaný tisk opatřený podpisem. Součástí samotného svazku je přehled rekapitulující 20 let Kůstků a podobně laděný text se Smithovými osobními zážitky. Nadupaná verze vyjde v nákladu 2000 kusů u příležitosti Comic-Conu v San Diegu (letos probíhá od 21. do 24. července). Její cena je 350 dolarů (asi 6125 korun).

Ve stejné době vyjde i padesát kusů, v nichž bude místo tisku přímo originál kolorovaný vodovými barvami. Ti nejvášnivější sběratelé za něj zaplatí 1000 dolarů (17 500,-).

Samotný komiks ukrytý v krabici z tvrdého kartonu (Bone: 20th Anniversary Full Color One Volume Slipcase) vyjde v listopadu za 150 dolarů (2625,-). Uvnitř knihy bude Smithovo povídání, časový přehled a galerie obálek, takže počet stran naroste na 1376.

Na takovou krásu by chtěl padnout každý strom.

8 komentářů u „Kompletní Bone v barvě nebude jen obyčejný omnibus. Vyjde i ve verzi „boží““

  1. No teda, tak to je nadhera… tez mam The Complete Calvin and Hobbes (tri svazky, 22 liber vazici zalezitost), ale jestli bude nekde mani 2 000 limitovana edice, tak asi neodolam. I kdyz ta mince a figurky mi uz prijde trosku moc:).

  2. DEG: s takovou figurkou by sis mohl užít spoustu rozličné zábavy;-)

  3. Co vy tady? Člověk si v klidu slintá a vy mu do toho vpadnete a lord DEmnoG si to navíc KOUPÍ! Chňuk… Hluboká deprese…

  4. to Kapis: Jedine co ma napada je postavit si model letadla (idealne Fokker Dr.1) , poradne ho zaplacat kanagonem, nacpat figurku na misto von Richthofena, zapalit (kanagon bajecne hori) a vyhodit z okna. Kdyz to tak pisi, tak ti davam za pravdu, ze to bude zabava:).
    to Draco: citavame, ale jen obcas, neb nejsme male deti a umime cist i velke knizky, ve kterych neni ani jeden obrazek! A jestli si ziskam „Bone 20th Anniversary Full Color One Volume Collector’s Box Set“ neni jiste, mam obavy, ze se komplet proda uz v San Diegu:(.

  5. DEG: No myslel jsem spíš zapalování figurek v hlubokých zákopech, jakože boj u barikád, případně zapalování při prozkoumávání Deep space, ale tvoje verze je taky akceptovatelná;-)

    …a stejně si říkal, že je ten C&H tak těžký, že se to nedá číst, tady to bude asi ještě větší problém

Komentáře nejsou povoleny.