Jelita nadělají paseku i v souborném vydání

UKÁZKY > Nakladatelství Paseka poprvé uvádí na trh titul od domácího komiksového autora. Šanci dostal Dan Černý a jeho humorný „young adult“ seriál Jelita, který běžně vychází v časopise Bravo. V souborném vydání s podtitulem Ze života lůzrů se objeví dosud nevydaná epizoda.

Součástí sebraných Jelit (brož, A4, 64 stran), která vyjdou v pátek, bude také Černého „making of“, podobný vyšel na Komiksáriu. Naopak po úvaze nakladatele bude chybět epizoda s vibrátory, kterou Černému v Bravíčku odmítli publikovat.

Titulními jelity jsou čtyři pubertální kamarádi, kteří mají v bublinách rádi hodně vykřičníků. Užívají si, nebo si aspoň chtějí užívat první lásky, první sex, první vydělané peníze, marihuanu, ale proti tomu stojí hloupí učitelé, krvežíznivé piraně, mrtvoly ve škole či podivní mimozemšťané.




Ukázka z dosud nevydané epizody

8 komentářů u „Jelita nadělají paseku i v souborném vydání“

  1. Černý má skvelou kresbu a vtipne pribehy s hlavou a patou. Doufam, ze jednou prevezme po Nemeckovi primo postavicky Ctyrlistku a provede s nimi velky restart.

  2. 149,- Kč v knihkupectvích. Na webu i míň, ale oni si to zase vyberou na doručným a balným.

  3. Možná je na čase ty Jelita zkusit, proč ne. Komiksy v Pevnosti mě moc neoslovily a asi nejsem úplná cílovka, ale proč nebejt zase chvíli teen + kresba se mi líbí, ten panel, kdy hrdinové za deště dobíhají k chatě je cool.

Komentáře nejsou povoleny.