Prohlédněte si všechny komiksy, které vydá BB/art do konce roku

Veletrh Svět knihy byl pro nakladatelství BB/art vhodným okamžikem k výpadu v podobě edičního plánu na druhou půlku roku 2012. Cílovou skupinu Komiksária zaujmou v  PDF souboru především splněné sliby jako Joker od sehraného dua Brian Azzarello a Lee Bermejo nebo omnibus noirové ságy Criminal, v níž se čeští čtenáři seznámí s esencí tvorby Eda Brubakera, který napravil pověst Kapitána Ameriky. Právě jeho dalších zásadních příběhů se dočkáme.

Stejně tak se letos ještě jednou vrátí spřízněný Daredevil, k němuž Brubaker psal scénáře, když u řady skončili Brian Michaela Bendis a Alex Maleev.

Ze zavedených sérií se vrátí vertigovská linie Transmetropolitan, Y: Poslední z mužů, DMZ, Hitman (ten naposled), ale také Preacher, přestože již vyšel chronologicky poslední díl. Svazek Pradávná historie nabídne všechny speciály pamětihodných vedlejších postav.

2 komentáře u „Prohlédněte si všechny komiksy, které vydá BB/art do konce roku“

  1. Tak vidím, že byly (asi prozatím) odsunuty nové série, jako je The Boys nebo Planetary. Na druhou stranu jsem rád, že budu mít komplet Hitmana, Preachera a své zářezy si udělají Batman, Punisher a 100 nábojů. Takže nevadí…

    Za co jsem jsem strašně rád, je další Daredevil, a v článku zmiňovaný Joker a Criminal. Zvláště pak na Criminal čekám už delší dobu jak na smilování:-) Věřím, že tento edičák už klapne a nebude se nic přesouvat na vzdálenější termíny. Spokojenost….

Komentáře nejsou povoleny.