Jak rozumět komiksu s Vladimirem 518

Kdyby ke komiksovému workshopu s Vladimirem 518 vznikl plakát, stál by na něm slogan: „Nemá vysokoškolské vzdělání. Má respekt.“ Oblíbená postava hiphopové a komiksové scény bude předávat svoje znalosti a dovednosti od 13. do 17 srpna na půdě pražské školy/přípravky Scholastika.

V oficiální anotaci stojí: Workshop je určený pro kohokoli, kdo se chce seznámit s komiksem jako s univerzálním nástrojem pro jeho budoucí autorskou tvorbu. V rámci pěti dní projdeme evolucí od myšlenky k výsledku, od historického úvodu a kontextu komiksu k realizaci a tisku společného komiksového sešitu.

Z moderní umělecké platformy, kde vyučuje grafický design Petr Krejzek a ateliér kresby mají na starost Jiří Franta s Davidem Böhmem, máme informaci, že ještě pár míst zbývá. Cena za komiksové soustředění? 4 950 korun.

Dejte pak vědět, jestli Vladimir koučuje stylem: „Na žádnej ťukes nemáte, jste dřeváci, a proto taky hrajete vokres!“

11 komentářů u „Jak rozumět komiksu s Vladimirem 518“

  1. Vážně by mě zajímalo, kdo by si zaplatil, aby ho „učil“ někdo jako Vladimir 518. Jeho styl je naprosto nudný, ubíjející a celkově je to prach a bída. Jediný důvod, proč je trochu vidět, je příšerně malá konkurence.

  2. Nezávidím V518… Není to sranda něco tvořit a ukazovat veřejnosti. Mně taky psali, abych raději maloval pokoje. Člověk vždycky narazí na nějakýho toho plivače jedů. Kdyby tvůrčí činnost nebyla posedlost, asi by s tím každej autor kvůli takovým brzo seknul.

  3. Dane, kreslíte oba moc hezky. Problém je, že pozitivní lidé se diskusí moc neúčastní, protože se snaží také sami něco tvořit nebo být prospěšní pro tento svět. Proto těch pozitivních ohlasů je méně, ale to neznamená, že nejsou:)

  4. Filipe, já vím, že pozitivních lidí je hromada, ale jeden jedovatej plivanec se do člověka zahryzne daleko víc, než stovka pochval :-) To je holt tíže toho bytí :-) Člověk pak kouká v noci na strop, uvažuje, co komu provedl, proč ho nemá někdo rád, když je přece tak hodnej a podobně… No klasika… V šedesáti je pak z autora absolutní cynik.

  5. Ano, vzal… taky to mělo bouřlivý průběh… je to jako u vína… u dobře zralého cynismu člověk ocení ty jemný nuance víc, než jednorázovou akci nějakýho burčáku.

  6. A navíc je sexy. Cynismus, pochvala i Vladimír.

Komentáře nejsou povoleny.