Seznamte se s Pepíkem Střechou, kterého Pavel Čech rozkoktá v novém komiksu

UKÁZKY > Pavel Čech svým Čechům ro-ro-rozumí. Ve Velkém dobrodružství Pepíka Střechy jim servíruje to, s čím už tolikrát slavil úspěch. Nostalgii zabalenou v melancholické mlze, narážky na Old Shatterhanda a další relikvie rychlošípáckého světa, který už tak docela neexistuje. V Čechově realitě vítězí outsideři, kteří se nesmějí pohádkám, a skejťáci s kšiltem dozadu potřebují dostat za vyučenou.

Alespoň to lze vyčíst z osmistránkového „traileru“ na novinku českého Tima Burtona. I slavný režisér udělal z původně svérázného a originálního vidění světa svou poznávací značku. Zbaštíme to Čechovi znovu, nebo nás koktající hrdina začne prudit? Odpověď je blízko, Velké dobrodružství Pepíka Střechy vychází už 11. října v rámci Velkého knižního čtvrtku.

10 komentářů u „Seznamte se s Pepíkem Střechou, kterého Pavel Čech rozkoktá v novém komiksu“

  1. Ja mu to zbastim tiez zas a znova :) Aj Mignolu bastime uz 10 rokov to iste a stale to stoji za to. Pavel Cechc je jedinecny a qalitny, to si treba cenit. Mna to bavi, ja som vyrastol na Karlovi Mayovi a Bratrech v triku.

  2. Moc se těším, jako na každou knihu Pavla Čecha! Mám kamaráda Pepu Střechu, takže dárek jako Brno!:)

  3. Už jsem to album četl a opravdu moc se mi líbilo. Má všechny atributy Pavlovy tvorby, ale jako vždycky je tam zase krok dál

  4. Tak už kniha přišla, snad o víkendu bude čas… Pro prolistování však musím říci – JEN VÍC A HOUŠŤ.

  5. Ve čtvrtek 18. října v 18.00 proběhne v Domě umění města Brna v rámci výstavy Signály z neznáma křest Velkého dobrodružství Pepíka Střechy. Pokud byste si chtěli koupit knížku se slevou, nechat si nakreslit obrázek nebo jen poklábosit s Pavlem, určitě se stavte

  6. Nejlepší knížka posledních let, kterou jsem četla! Nádherné obrazy a kupodivu i dobrý příběh.. jsem nadšená!

  7. Já už ji mám doma, ale prej je to k vánocům, a tak si ji můžu rozbalit a přečíst až pod stromečkem :-(

Komentáře nejsou povoleny.