Ultimátní komiksový komplet se vrátí v prosinci. Prý v doprovodu masivní reklamy

Všechno, co se dalo napsat o edici s názvem Ultimátní komiksový komplet, se už napsalo. A byla docela zábava sledovat dění kolem téhle kolekce, která přináší prazvláštní průřez důležitými příběhy nakladatelství Marvel.

Po Vánocích začne další kolo, tentokrát už naostro a po celém Česku (dokonce i v Praze). Projekt UKK se vrátí do obchodů 27. prosince, pořadí knih zatím není potvrzené, ale dá se předpokládat, že čtrnáctideník okopíruje model z Velké Británie. Cena bude opět 49 korun u prvního čísla, 99 korun u druhého dílu, další svazky se budou prodávat za 199 korun.

Podle tuzemského distributora Mediaprint & Kapa budou mít komiksy Marvelu „masivní podporu v televizi“, takže příští info už možná naladíte na Nově či Primě.

28 komentářů u „Ultimátní komiksový komplet se vrátí v prosinci. Prý v doprovodu masivní reklamy“

  1. Takže ty komiksy uvedou na trh 3 dny po vánocích?!?Nejsem žádnej marketingovej expert ale tohle se mi zdá krapet hloupé načasování…

  2. Tak ja som tiež zvedavý, síce nesledujem veľmi české programy, ale nejak som si nevšimol tej masívnej reklamy. Nevie niekto, či sa to bude distribuovať aj na Slovensko alebo len v ČR?
    A to načasovanie je fakt bohovské :D

  3. První číslo je potvrzené na 27. prosince, je to opět Spider-Man za 49 korun.

  4. Je celkom vtipne, ze najskor robili tajnosti s vydavanim na skusku, teraz to vydaju bez slubenej reklamy a v case, kedy snad nikto nebude triezvy.

  5. Tak dnes jsem náhodně viděl v televizi reklamu na UKK, ale nestihl jsem od kdy vychází.

  6. Bez větších problémů zakoupeno v první trafice co jsem potkal.Přečteno,suprový….

  7. Zakoupeno bez problémů,teď už jenom doufat že vydají celou řadu 60ti titulů

  8. Taky dneska zakoupeno a jsem neskutečně rád! Teď fakt doufat, aby dovydali těch zbývajících 59 dílů.. Jen mě štve, že nedali přesný datum dalšího čísla – jen za ČTRNÁCT DNÍ. Hmm, snad to seženu…
    A tu reklamu jsem viděl, ale neřekl bych, že byla nějak „masivní“. :D

  9. Předpokládám, že legrační věta “ Obsah této knihy není vhodný pro čtenáře do 15 let “ v pravém rohu obří folie, na které je kniha přilepena, je tam kvůli tomu, že komiks vychází i na Slovensku….

  10. Zdravim chci se zeptat ted by melo vyjit tech 59dilu ktere byli uvedeny v hornim slopci nebo se uz nekdy vydavali ty ostatni dily?

  11. Fakt je to k dostání všude?? Myslím ve všech tafikách třeba „Relay“?

  12. Je to snad úplně všude, i v Tescu. Lituju ty blázny co za to dali stovky korun na aukru.

  13. Včera dotaz v trafice v Centrum Černý Most a koukali na mě jak na ufo… Příští týden zkusím Relay.

  14. Dneska ráno jsem ho koupil v Kauflandu v Nymburce…..měli tam ještě asi 4ks :-)

  15. Včera jsem to koupil v trafice v pražských Modřanech,konkrétně na Obchodním náměstí a prý to mají i nahoře v Albertu.

  16. Dneska jsem to koupil hnedka v první trafice kam jsem v Teplicích vlez , už se těším na další .

  17. Ma to prosimvas na hrbete stejny cislovani jako ty z toho zkusebniho prodeje? Tzn, ze ten prvni Spidey je cislo 21? Díky. Jo a jeste, jako dalsi 3 dily maji vyjit ty stejne komixy co vysly take v tom zkusebnim prodeji?


  18. LIGHT:

    Ma to prosimvas na hrbete stejny cislovani jako ty z toho zkusebniho prodeje? Tzn, ze ten prvni Spidey je cislo 21? Díky. Jo a jeste, jako dalsi 3 dily maji vyjit ty stejne komixy co vysly take v tom zkusebnim prodeji?

    Ano, na hřbetu je číslo 21.

Komentáře nejsou povoleny.