Prvních deset stran. MY3 se vydávají na misi

UKÁZKA > Adrenalinová injekce s nápisem MY3 po ospalém komiksovém létu vážně bodne.

Scenárista Grant Morrison se tu po složitých příbězích ponořených v mytologii DC Comics, které od něj v poslední době česky vycházely, představuje v trochu jiném světle. A hlavně mu kryje záda Frank Quitely, který kdysi MY3 označil za nejobtížnější práci svojí kariéry.

Zdánlivou jednoduchost a přímočarost příběhu se třemi zvířaty-kyborgy v hlavní roli se snaží nakladatelství BB/art patřičně prodat. Originální hlášky z obálky vyměnilo za citaci z Publisher´s Weekly, protože jejich recenze v roce 2005 hovořila o „nejpřístupnějším Morrisonově díle“.

Zdejší čtenáři, kteří s Morrisonem nejsou spokojení a kteří se zároveň vyjadřují na internetu, si totiž často stěžují právě na komplikované zápletky a detaily vytažené z hluboké komiksové minulosti. Tady nic takového nehrozí, MY3 je původním dílem, v němž si Morrison s Quitelym neochočili cizí postavy, ale vyšlechtili vlastní.

Nebo se může šetřit slovy a nechat promluvit jen úvodní sekvenci.










3 komentáře u „Prvních deset stran. MY3 se vydávají na misi“

  1. Tento komiks jsem chtěl vynechat, ale tahle ukázka mě donutila ke koupi a už to mám za sebou a nelituju. Tři sešity, ale skvělá, hlavně kresba a práce s panely dominuje, příběh je taková drsnější Neuvěřitelná cesta.

  2. Pevně doufám, že se lidi zamyslí i nad poselstvím komiksu. Pokusy na zvířatech jsou totiž reálné. Určitě není nutné testovat šampony a jinou kosmetiku na zvířatech. Dnes se už v každé DM drogerii dají koupit výrobky od Alverde a hlavně jsou cenově dostupné.
    Další netestované značky tady ->
    http://veganodaktyl.veganka.cz/?page_id=519

  3. Já doufám, že se nad tím právě lidi moc zamýšlet nebudou, protože tahle jednoduchá hra na city je největší slabinou tohodle komiksu :(

Komentáře nejsou povoleny.