Nové komiksy: Mohl se Snoopy potkat s Predátorem?

Predátor Omnibus 2

S českým vydáním Peanuts to vypadalo všelijak. Poprvé jsme informovali, že Albatros chystá Svět podle Snoopyho – To nejlepší z komiksových stripů Peanuts 1970-1990 na letošní únor, poté okřídlené nakladatelství neuvedlo titul v seznamu pro náš seriál Edičních plánů. Slavní kolegové Garfielda, Calvina a Hobbese se objevily na pultech minulý týden (200 stran v pevné vazbě, 249,-) s křiklavou obálkou. Ta upoutá pozornost, ale u sdružení estétů by asi nezabodovala.

Její barva naznačuje, že Snoopy právě vykuchal vesmírného lovce a lebedí si v krvavé lázni. Proto se Predátor netváří příliš nadšeně, i když mu BB art vydal druhý omnibus (899,- za 350 stran v pevných deskách). V sedmi příbězích se opět rozrůstá svět filmové série, ke které letos přibude pokračování.

Jako prequel k novému Souboji titánů by se dal brát komiks Mýty a legendy v komiksech: ňecko, ňím a Egypt (144 stran v broži, cena 199 korun) od Computer Pressu. Nesmrtelné příběhy Iásona a Argonautů, Romula a Rema nebo Ikara jsou zde vyprávěné zkamenělou kresbou a barvami, které jsou takřka mrtvolné.

Mýty a legendy v komiksech: ňecko, ňím a Egypt Mýty a legendy v komiksech: ňecko, ňím a Egypt Predátor Omnibus 2 Predátor Omnibus 2